Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Eelco van Gemert

Mijn achtergrond:

Van mijn 9e tot 37e jaar ben ik actief geweest als wedstrijdzwemmer. Ik ben vele malen Zeeuws kampioen geworden op verschillende slagen en afstanden. Landelijk gezien heb ik net niet de top gehaald. Mijn beste prestatie is een 4e plaats op het Nederlands Kampioenschap op de 100 meter wisselslag in 1996.
Na mijn actieve zwemcarrière ben ik in september begonnen als trainer bij ZV de Stormvogel. Ik geef training aan de eerste en tweede selectie. Ook ben ik verantwoordelijk voor een stukje landtraining binnen de vereniging.
Voor mijn gevoel heb ik niet het maximale in de zwemsport kunnen bereiken omdat ik ‘in Zeeland ben blijven hangen’. Dit klinkt niet positief, maar in die tijd waren er in Zeeland onvoldoende mogelijkheden om mezelf verder als zwemmer te ontwikkelen.
Omdat ik andere talenten (ook talenten in andere sporten dan het zwemmen) wel de kans wil bieden om zich binnen Zeeland te kunnen ontwikkelen, ben ik samen met Ivo begonnen met Talent Support Personal Training.
Met mijn ervaring als (oud)sporter en mijn kennis opgedaan tijdens mijn studie en werk in de fitness, denk ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Zeeuwse sporttalenten.

Opleidingen:

  • Fitness instructeur A en B
  • RPM(Zilver)
  • Bodypump
  • Zwemtrainer A
  • EHBO/BHV/AED
  • Personal Trainer LAPT(Los Angeles Personal Training)

Ervaring:

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fitnessinstructeur bij de Optisport Health Club (gelegen in het Vrijburgbad).Daar geef ik RPM en Bodypump en mocht ik een kleine bijdrage leveren aan de successen van Manon Minneboo en Judith Stap die nu bij een professioneel trainingscentrum mogen trainen. Verder heb ik verschillende jongens en meisjes een programma aangeboden voor hun sport(tennis, judo, rugby, vechtsporten enz.).

Mijn missie:

Het maximale uit talentvolle sporters halen en ze in hun eigen omgeving beter te maken in hun eigen sport.

”Pijn is maar even en roem is voor altijd”

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail dan naar vangemerte@zeelandnet.nl of bel naar 06-21273742.